: Isabella: Solseilet kan være et fortelt | Din Fritid

Isabella: Solseilet kan være et fortelt

Noen caravanister bruker det som et supplement til det mer stasjonære forteltet, og andre klarer seg med det som et lett reisefortelt. Det nye Zenith Lux solseil fra Europas største spesialfabrikk for fortelt, Isabella i Vejle, kan på få sekunder forvandles fra et skyggefullt solseil til et lett fortelt.

Det er mange bruksmuligheter med Zenith Lux, som er både solseil og et lett fortelt

Selv om Zenith Lux har sine største bruksmuligheter under sydens sol, så er det også ideelt til de korte campingturene. Zenith Lux er en videreutvikling av Standard-utgaven, bl.a. med utheng, som hindrer at vann med smuss fra taket renner ned langs fronten.

Lux-utgaven leveres med gavler og fronter som kan tas av. I begge gavler er det myggnettspaneler med folietildekking. På den måten kan irriterende insekter holdes ute samtidig som de gir gode utluftingsmuligheter. Spesielt hvis det gjøres i kombinasjon med en åpning av hjultildekkingen.

Romdeler som ekstrautstyr

Som ekstrautstyr kan anskaffes en romdeler, slik at halvparten er solseil og den andre halvdelen et lett fortelt. Og vil man ha ytterligere skygge kan Isabellas nye frontsolseil med en sideseksjon monteres uten problemer.

Både tak og sider er utført i belagt polyesterduk. Fargesammensetningen er i avdempede steelblue og pearl nyanser. Gardiner er ikke standardutstyr, men finnes som ekstrautstyr.

Stenger

Med Zenith Lux kan caravanistene velge mellom de litt tyngre Zinox stålstenger og de siste nye Carbon X kullfiberforsterkede glassfiberstenger. Og er man på forhånd eier av et Isabella-fortelt med lettvektsstenger, så kan man kjøpe Zenith uten stenger. Selv stangsettet til det store Commodore fortelt med tre meter i dybden kan benyttes. Det skal imidlertid tas høyde for, at uthenget i Zenith er litt smalere og derfor krever tre korte stenger.

Les mer her: www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden