: Hobby Exellent: Ferie med barn | Din Fritid

Hobby Exellent: Ferie med barn

Noen sverger aldri å gjøre det igjen, mens andre begeistret gjentar suksessen. Det dreier seg om ferie med barn.

Hobby Excellent 500KMFe er en lys og luftig campingvogn, som vil vekke stor begeistring hos både barn og voksne

Å ha med små barn på ferie er nemlig langtfra en selvskrevet suksess, men med de rette forberedelsene kan det bli en deilig og givende ferie for hele familien. For de små er det viktig, at det hele tiden er mulighet for aktiviteter, også om kvelden og når det er dårlig vær. Men like viktig er det, at både vognen og ferien gir god plass til både far, mor og barn.

Hobby Excellent 500KMFe er en lys og luftig campingvogn, som vil vekke stor begeistring hos både barn og voksne. Sittegruppe og kjøkkenområde er plassert i midten av vognen, som således inndeles i en voksen- og en barneavdeling. På den måten blir det god plass til far, mor og barn.

Det er god plass til at barna kan boltre seg og få brukt energien

God plass til lek

Voksenavdelingen er plassert i forenden. Her er en stor dobbeltseng og et deilig stort bad og toalett. Voksenavdelingen avskjermes delvis fra sittegruppen ved hjelp av skap og hyller, der det eksempelvis kan plasseres en TV.

Sittegruppens plassering har en god samlende funksjon. Her kan barn og foreldre hygge seg med spill eller film. Og hvis det ikke skulle være moro nok for de små, kan de boltre seg i barneværelset bak i vognen. Her har Hobby nemlig plassert en køyeseng, som raskt og enkelt kan gjøres om til en liten lekeplass. Den spesielle lysinnretningen med lyskilder i hjørnene gjør det mulig å skape den perfekte kveldsatmosfære. På den måten kan barna sove, mens far og mor kan hygge seg med hverandre i rundsittegruppen.

Hobby Excellent 500KMFe har ved oppredning sengeplasser til tre voksne og tre barn og måler 709x257x230 cm.

Den barnevennlige campingvognen importeres av
Lara Fritid AS.

Klikk her: www.lara.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden