: Blaupunkt: Økonomiske og økologiske veivalg | Din Fritid

Blaupunkt: Økonomiske og økologiske veivalg

Blaupunkt lanserer nå en brukervennlig mobil GPS-navigator, TravelPilot Lucca 3.5, med helt ny programvare basert på erfaringene fra de siste 13 årenes utvikling.

Blaupunkt lanserer nå en brukervennlig mobil GPS-navigator

TravelPilot Lucca 3.5 har en trykkfølsom 4,3 toms fargeskjerm i widescreenformat og innebygd TMC-mottager (Traffic Message Channel). TMC gjør at navigatoren tar imot trafikkinformasjon i realtid og unngår køer i ruteberegningen. Som noe unikt kan TMC-funksjonen også benyttes uten at navigasjonen er aktivert. Den nye GPS-navigatoren er veldig rask både ved oppstart og nye ruteberegninger. Navigatoren kan varsle både for hastighetsgrenser og kødannelse, også dette uten at ruteveiledningen er aktivert.

TravelPilot Lucca 3.5 leveres med detaljerte kart over 21 land i Vesteuropa. Ytterligere 20 land i Østeuropa kan bestilles som tilbehør. Interssante plasser (POI) kan enkelt lastes ned fra Internett med hjelp av et medfølgende program. Menyen og innleggingen av reisemål er enkel og intuitiv og gjøres med hjelp av en trykkfølsom Touch Screen. Innleggingen forenkles gjennom at bare aktuelle bokstaver vises for byen eller gateadressen.

Fakta

• Elegant design med 4,3 toms touchscreen
• Rask og dynamisk ruteveiledning med TMC
• Eco route-funksjon velger den mest drivstofføkonomiske veien

TravelPilot Lucca 3.5 finnes i handelen i november.

Les mer her: www.blaupunkt.com/no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden