: Blaupunkt: Mobil og musikk | Din Fritid

Blaupunkt: Mobil og musikk

Blaupunkt Hamburg MP68: Nå kan du snakke i mobiltelefonen via bilstereoen

Blaupunkts bilstereo MP68 har integrert Bluetooth-teknologi, som i praksis betyr at du kan koble telefonen til bilstereoen på null komma niks. Et medfølgende tastatur gjør det i tillegg sikkert og enkelt å håndtere mobiltelefonen fra førersetet. Hamburg MP68 leveres med både USB- og AUX-inngang for enkel tilkobling av en MP3-spiller eller andre eksterne lagringsenheter. Noe som betyr at du på en lang biltur kan ha tilgang til hele platesamlingen. Hamburg MP68 har en integrert forsterker på 4x50 watt, samt en trekanals equalizer for individuell lydtilpasning. Det er enkelt å koble til en ekstern forsterker og subwoofer for enda råere lyd. Funksjonen VarioColour gjør at displayet kan tilpasses bilens instrumentpanel. Hamburg MP68 har teknologi for radiobølgebåndene FM, MW og LW. Hamburg MP68 har anbefalt salgspris på kroner 3.490,- og vil være tilgjengelig i løpet av april.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden