: Suksessrik dansk agent overtar Home-Car bobiler i Skandinavia | Din Fritid

Suksessrik dansk agent overtar Home-Car bobiler i Skandinavia

Etter at Tirus group gikk konkurs i november 2007 har Mobil Partner BVBA kjøpt merket Home-Car og forsatt produksjonen av bobiler i Lommel.


Camping Nordic A/S overtar

Det belgiskeide firmaet kan nå presentere sin nye agent for Danmark, Norge, Sverige og Finland. Det er firmaet Camping Nordic A/S, som eies av Christian Jørgensen, som heretter skal ivareta salget av Home Car bobiler i Skandinavia.

- Vi er svært tilfredse med denne avtalen, som passer perfekt til vårt allerede brede sortiment, som vi også selger, forteller direktør Christian Jørgensen.

Camping Nordic A/S er agent for Cabby, Home-Car, Delta og Kip i Danmark. Innehaveren, Christian Jørgensen, har vært en del av Campingbransjen i Skandinavia i mange år.


Kort om Home-Car bobiler

Home-Car produserer og selger i øyeblikket 1.000 bobiler i året. Home-Car har fått en suksessfull ”restart” i England, Frankrike, Belgia, Holland og Tyskland. Home-Car vil bli introdusert over hele Europa, og er ikke bare interessert i å komme inn på de europeiske markedene der de er kjent i idag, men vil også arbeide i den østlige delen av Europa.
Home-Car produserer i øyeblikket halvintegrerte bobiler. På den kommende messen i Düsseldorf presenteres en ny bobil-serie basert på Vans. I framtiden utvikles en mindre bobil. På sikt kan en komplett serie av bobiler presenteres.

Nye modeller

De nye modellene presenteres på messen i Düsseldorf, der CampingNorge også er til stede. Følg med her på portalen, der vi også vil bringe forhandlerlisten, så snart den er på plass.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden