: Grenen Camping i Skagen får nye eiere | Din Fritid

Grenen Camping i Skagen får nye eiere

De nye eierne på Grenen Camping i Skagen er Annette og Keld Althoff-Andersen, Dronningmølle Strandcamping og Gitte og Per Blaabjerg, TopCamp Bøjden Strand. Parene har kjøpt Grenen Camping av Frederikshavn Kommune pr. 1. mars.

De nye eierne på Grenen Camping i Skagen er Annette & Keld Althoff-Andersen, Dronningmølle Strandcamping og Gitte & Per Blaabjerg, TopCamp Bøjden Strand.

De nye eierne, Annette og Keld Althoff-Andersen og Gitte og Per Blaabjerg, er veldig fornøyd med kjøpet og gleder seg til å komme i gang. Grenen Camping er en spennende plass i et flott område. Deres visjoner er inntil videre å drive plassen videre i samme ”spor”. De har allerede hatt en del kontakt med gjester fra Grenen Camping og dem vil de lytte til, og spørre om råd.

De to parene har henholdsvis 26 og 17 års erfaring innenfor campingbransjen – så det er ikke noe helt nytt for dem. Dronningmølle Strandcamping og TopCamp Bøjden Strand er begge 2 velfungerende campingplasser med henholdsvis 4 og 5 stjerner.

Grenen Camping er deres første felles prosjekt og det blir selvfølgelig veldig spennende å prøve ut. Parene har kjent hverandre privat i mange år, og kjenner hverandres styrke og kompetanse.

Framtidsvisjonene for Grenen Camping vil komme etterhvert. De nye eierne ønsker å lære plassen og området å kjenne før de tar beslutningene om hvilke nye og spennende tiltak de kan tenke seg å sette i verk. Men, noen flere hytter vil på sikt være en mulighet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden