: Nye hytter på Absalon Camping | Din Fritid

Nye hytter på Absalon Camping

Nytt stort byggeprosjekt er satt igang på Absalon Camping

Det vil i løpet av de kommende 8 ukene tas i bruk 35 nye ”Falurøde” fullt møblerte hytter på DCU Camping Absalon i form av en utpreget hytteby. Hyttene er på 25 kvm. med eget bad og toalett, stue med spiseplass og sofa, kjøkkenkrok med kjøleskap, avtrekksvifte, tv med dvd, 2 værelser med henholdsvis dobbeltseng og køyesenger for tre. Flere garderobeskap. Gulv med vinylbelegg og veranda/terrasse med oppholdsplass.

DCU kan på denne måten – rett i nærheten av København - snart tilby en veldig billig luksusferieform både til døgnovernatting, men også som en ferieform som varer en lengere periode – det være seg for enkeltpersoner, par eller hele familien.

Ny bolig, resepsjon og butikk på Absalon Camping

Lasse Larsen Byggefirma A/S fører opp en ca. 400 kvm kombineret bolig, resepsjon, butikk og kafe til erstatning for den gamle butikken, som er revet.

Komplekset gir vertsparet bedre arbeidsvilkår og sikrer at alle forhold vedrørende kunder og service kan utføres under samme tak. Bygningen oppføres i samme materialer (rød mursten) som DCU Huset. På den måten blir det harmoni i bebyggelsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden