: Gastronomiske opplevelser og daglige behov | Din Fritid

Gastronomiske opplevelser og daglige behov

Auning Camping og lokale leverandører vil samarbeide om å gi turistene opplevelser i en ny brosjyre.

Auning Camping har gått til det skritt og sammen med utvalgte leverandører av gastronomiske opplevelser og daglige behov, å lage en ny forbedret brosjyre, som i tillegg til å pirre lesernes forventninger til et besøk på Auning Camping, også gir dem en enkel adgang og overblikk over hvor de kan handle dagligvarer, samt hvor de kan dra med familien, når de har lyst til å gå ut å spise…

Dette kan du se i plassens nye 3-delte brosjyre, som i tillegg til å være et ”verktøy” som alle gjestene får tildelt sammen med destinasjonsbrosjyren ved ankomst. Den samme brosjyren ble også i år brukt i markedsføringen av plassen på ulike messer, slik at de samarbeidspartnerne som annonserer i brosjyren, også får mulighet til å nå de turistene, som kanskje ikke velger Auning Camping som overnattingssted, men likevel velger å besøke Auning By.

Som gjest på Auning Camping blir man møtt av en moderne informasjon der Campingfatter & Co. tar imot gjestene. Det er nyhetsinformasjon hele dagen - om formiddagen DR Update og etter siestaen en inspirasjonsvideo om de mange tilbudene, som de ulike aktørene på Jyllands hyggelige ”nese” har å by på. Alle får ved ankomst Auning Campings brosjyre som forteller om, hva man kan oppleve i nærområdet og ikke minst, hva man kan forvente av trivelige opplevelser mens man oppholder seg på Djurslands hyggeligste familiecamping.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden