: Tåsinge: Carlsberg Camping | Din Fritid

Tåsinge: Carlsberg Camping

Carlsberg Camping på Tåsinge, som eies av Steen Jørgensen, har med sine 71 meter over havet en av Danmarks flotteste beliggenheter med utsikt utover den sydfynske øyverden.

Steen Jørgensen, Carlsberg Camping på Tåsinge, er innehaver av en av de høyest beliggende campingplasser i Danmark: 71 meter over havet har 1000-vis av campere en av de mest vidunderlige utsikter over den sydfynske øyverden inkludert Svendborg på den andre siden av sundet.

Steen Jørgensen overtok den veldrevne campingplassen etter sin far, Palle Jørgensen i 1996. I forvissning om, at campingfolket i dag ønsker luksus, er det hvert år etterpå gjennomført nye “velferdstiltak” på campingplassen. deriblant et stort oppvarmet vannland, moderne kjøkken- og badefasiliteter samt ikke minst luksushytter. For barna er det kommet et vell av leke- og sportsfasiliteter.

Campingplassen på Tåsinge har til tross for navnelikheten ikke noe å gjøre med det store bryggeriet med samme navn. Riktignok innledet Carlsberg Bryggeriene på et tidspunkt en navnestrid under henvisning til, at bryggeriene har hatt patent på navnet “Carlsberg” helt siden 1928. Men bryggeriet måtte bøye seg i grusen i 1990, da Steen Jørgensens far kunne bevise, at hans gård, har hatt navnet Carlsberg siden 1848 - altså 80 år før bryggeriet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden