Thule: Verdens første el-sykkelholder | Din Fritid

Thule: Verdens første el-sykkelholder

Thule EuroPower er den første tilhengerfesteholder på markedet for elektriske sykler.

Thule EuroPower tilhengerfesteholder for elektriske sykler.

Thule, som er markedsledende innenfor transportløsninger til bilindustrien lanserer i disse dager Thule EuroPower, en sykkelholder, som er spesialdesignet for el-sykler. Den nye holderen kan fås i butikkene i begynnelsen av april.

Thule EuroPower er den første tilhengerfesteholder på markedet, som er spesialutviklet for å imøtekomme den aktuelle trenden med elektriske sykler. Da en el-sykkels batteri og motor veier en del, er de naturlig nok tyngre enn konvensjonelle sykler og kan veie helt opp til 30 kg. Alminnelige sykler veier rundt 15 - 20 kg. EuroPower er utviklet til å tåle en vekt på 2 x 30 kg. (60 kg.).

I tillegg har holderen et moderne design og en brukervennlig mekanisme til montering på bilens tilhengerfeste. Takket være den fotbetjente vippefunksjonen, kan bilens bakluke åpnes, selv om el-sykkelen er montert.

For å oppnå enda større komfort kan Thule EuroPower utstyres med en avtagbar pålessingsrampe, som benyttes til å rulle sykkelen opp på holderen. Dette kan være tungt, grunnet sykkelvekten.

Markedet for el-sykler er i rask vekst i og rundt Europa. Ifølge markedsundersøkelser vil det bli solgt mer enn 200.000 el-sykler i Sentraleuropa i 2009.

Christian Ludwig, International Product Manager hos Thule for Rear Mount Systems, kommenterer,

- El-sykler er i ferd med å bli veldig populære i mange land, spesielt på grunn av sin funksjonalitet samt mange seniorers aktive livsstil. Det er et utmerket tidspunkt å introdusere en komplett løsning på dette spennende produktet, og derfor har vi utviklet Thule EuroPower for å imøtekomme brukernes behov og samtidig ta i bruk den nyeste teknologien, som blant annet omfatter en skikkelig CityCrash test.

Thule EuroPower kan kjøpes gjennom Thule-forhandlere og Thule yter 5 års garanti på alle produkter.

På forsiden