: Thomas Fritz - ny leder av CMC’s Beirat | Din Fritid

Thomas Fritz - ny leder av CMC’s Beirat

Dethleffs direktør, Thomas Fritz, utnevnt til ny leder av CMC’s Beirat (rådgivende organ)

I forbindelse med nyorganiseringen av CMC Caravan GmbH & Co. Beteiligungs KG blir Thomas Fritz i fremtiden i tillegg til sin lederstilling i Dethleffs GmbH & Co. KG også leder for Bedriftsrådet i CMC Caravan Firmaene LMC og TEC i Sassenberg, og skal ivareta interessene til familien Hymer.

Thomas Fritz gleder seg over denne muligheten, og ser fram til å ta fatt på de nye oppgavene: „Jeg takker familien Hymer for tillitten, som de har gitt meg og jeg er overbevist om at jeg kan tilføre de berørte bedriftene nye impulser.“ På grunn av likhetstrekkene i bedriftsstrukturen hos Dethleffs, LMC og TEC ser Fritz et stort synergipotensiale, som det vil være mulig å realisere med et forsterket samarbeid.

Den 44 år gamle Thomas Fritz har vært i caravanbransjen helt siden 1991. Han var først ansatt som personalansvarlig hos Dethleffs, og etter to år overtok han også ansvaret for markedsfunksjonene. 1995 gikk han over til å bli direktør hos TEC og hadde der før det var godt 24 måneder doblet omsetningen. Imponert av denne suksessen hentet Erwin Hymer 1997 Fritz tilbake til Dethleffs og ga ham direktørposten hos den tradisjonsrike tyske produsenten av fritidskjøretøy.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden