: Østerriksk jente vant Carado bobil | Din Fritid

Østerriksk jente vant Carado bobil

Den østerrikske jenta Nadine Spanring på 10 år vant i begynnelsen av september 2009, i Ravensburger Spieleland, der man for første gang arrangerte noe man betegnet som det internasjonale memory® mesterskap. Med seieren kunne hun innkassere hovedgevinsten som var en Carado A 464, en svært familievennlig bobil til en verdi av 47.000 Euro.

Nadine Spanring på 10 år vant i begynnelsen av september 2009 en Carado A 464 til en verdi av 47.000 Euro

Den svært romslige Carado-modellen byr på nesten ubegrenset plass. Med stor sittegruppe og alkove gir den mulighet for seks personer til å bo og reise komfortabelt. Faren til den lykkelige vinneren ville umiddelbart sette seg i forbindelse med hjembyens borgermester, for å få byggetillatelse for en garasje til oppbevaring av bobilen, når de ikke var på tur.

Totalt deltok 1.500 deltagere i alderen opp til 14 år fra Tyskland, Østerrike og Sveits i konkurransen. Til finalen var det så tatt ut 64 deltagere, der man måtte gjennom fem runder med forskjellige memory® oppgaver for å ta seg til sluttfinalen. På veien dit røk de mannlige deltagerne raskt ut, og blant de åtte finalistene var det bare en gutt. Blant de enkelte land var det også et som dominerte, nemlig Østerrike, og tre av de fire beste stammet derfra.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tags: 

På forsiden