: Cabby 2010: Satser på barnefamiliene | Din Fritid

Cabby 2010: Satser på barnefamiliene

Den siste sesongen har Cabby hatt stor framgang i sine markedsandeler og man ønsker å fortsette veksten.

Til 2010 kommer det mange spennende nyheter fra Cabby.
Nytt er utstyrspakken ”Black Line”, tre nye vogner med barnerom innredning samt mange små og store forbedringer som på en enda tydeligere måte understreker Cabbys grunnleggende verdier:
Sikkerhet, komfort, kvalitet og det beste inneklima.

Cabby satser mye på sikkerheten. Som eneste nordiske merke har man ATC systemet som standardutstyr på alle modeller. Med ATC oppnår man samme kjøresikkerhet som den som gjelder for moderne biler med ESP.

Cabbys familievogner

I 2010 har man valgt å satse enda mer på barnefamiliene. For at hele familien skal ha det hyggelig sammen tilbyr man flere forskjellige planløsninger og vognstørrelser. I de nye modellene; 700, 740 og 800 F2C har barna til og med fått eget leke- og spillehjørne, med et praktisk bord til datamaskin og leketøy


Flere forbedringer

For ytterligere å øke komforten har Cabby lansert flere nyheter til 2010. Det er kommet ny belysning over overskapet og nye hyller over sengen. Sittekomforten er forbedret med nye sitteputer som har en hardere skumkjerne på 30 mm. Man kan få en ekstra nakkepute, så det blir enda behageligere i sofaen.
Det er to nye møbelstoffer, Linnea og Kajsa, i hhv. blå og beige. Hvis man foretrekker skinn kan man velge det nye Dallas i rødt.

I 2010 modellene monteres nå, det av Cabby utviklede systemet som hindrer frost i avløpet som standard, så man unngår at avløpet fryser om vinteren. Systemet er i forbindelse med gulvvarmen. Varmefordelingen i vognene er også forbedret, ved å endre på luftspaltenes utforming.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden