: T@B 320 RS: For den økonomiske caravanisten (2010-modell) | Din Fritid

T@B 320 RS: For den økonomiske caravanisten (2010-modell)

Tabbert er mest kjent for litt større vogner, ofte med en egen design. For lillebror T@B sitt vedkommende er det virkelig snakk om en egen design, og også snakk om en innredning som er særegen, kompakt og praktisk, men som den eneste av de her omtalte små vognene, uten toalett. Det er vognen til å kjøre med og overnatte i, verken mer eller mindre.

T@B 320 RS (2010-modell)

Bak i vognen er det en liten rundsittegruppe rundt et bord, og foran i vognen finner du kjøkkenet, med to gassbluss og en vask, et kjøleskap og diverse skuffer og skap. Foran har man også plassert klesskapet. Rundsittegruppen kan enkelt gjøres om til en dobbeltseng.

T@B 320 RS er en ekte kjørevogn. Dens markante aerodynamiske form indikerer virkelig at den er designet for å være bensinbesparende og dens lave vekt gjør den attraktiv som en mulighet for de bilister, som vil bruke en liten bil som trekkdyr. Kvaliteten er ekte Tabbert, det er bare størrelsen som er mindre.

Innvendig lengde: 312 cm
Innvendig bredde: 190 cm
Totalvekt: opp til 800 kg

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden