: Thule Pacific 600: Vinner i test av takbokser | Din Fritid

Thule Pacific 600: Vinner i test av takbokser

Takboksen Thule Pacific 600, som produseres av Thule, verdens ledende leverandør av transportløsninger til sports- og nyttebruk, har blitt valgt til vinner av en sammenliknende test av takbokser. Testen er utført av det tyske ADAC, som er Europas største bileierforening. Totalt ble 8 takbokser testet.

Testen målte og analyserte flere kriteria med særlig fokus på design, bruk, kjøring og CityCrash.

Thule Pacific 600 oppnådde høye karakterer i kategorier som konstruksjon, monteringsmetode og vannmotstandighet. Andre fordeler som ble nevnt, var boksens lette vekt og Thules 5 års garanti.

- Thule har tidligere vunnet flere ADAC-tester for sykkelstativer, og vi er nå svært fornøyde over å se at vi også skiller oss ut når det gjelder takbokser, forklarer Michael Mitschke, International Product Group Manager for takbokser hos Thule.
- Vi anser ADAC å være en av de mest betydningsfulle testorganisasjonene, med stor fokus på sikkerhet og et fremragende renommé i bilbransjen, og vi er derfor svært glade for denne testens resultater. Vi ser det som en bekreftelse av Thules høye kvalitetsstandard, noe som viser at vi er godt plassert i markedet, konkluderer han.

Produktserien Thule Pacific ble lansert i 2007. Den består av fem modeller i ulike størrelser og er utstyrt med særegne Thule-funksjoner, som f.eks. Fast-Grip monteringssystem, Dual-Force-funksjon for enkel åpning og lukking samt et sentrallåssystem.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden