: Dethleffs 2010: Camper 440 DB | Din Fritid

Dethleffs 2010: Camper 440 DB

I denne campingvognen fra Dethleffs er det snakk om en liten lett reisevogn for to personer, som setter frihet svært høyt, for den kan bli med overalt.

Dethleffs Camper 440 DB – 2010 modell

I forenden er det fast dobbeltseng på tvers, så man slipper å gjøre klar sengen til kvelden. Under sengen er det oppbevaringsrom, der man kan oppbevare campingmøbler og fortelt. Dette oppbevaringsrommet kan nås utenfra via en lasteluke. I midten av campingvognen er det kjøkken med alt det et kjøkken skal inneholde. Det er masser av skap, men alle skapene er langs veggen, noe som gir et veldig åpent oppholdsrom og man fornemmer den gode plassen. På motsatt side er det også skap og varmeovn. Rett overfor inngangen er det sittegruppe. Den er praktisk plassert rett ved siden av kjøkkenet. Den kan slås ned hvis man får overnattingsgjester. Rett til venstre for inngangen er toalettet.

Camper 440 DB er 230 bred og har en innvendig lengde på ca. 5 meter. Den har en tillatt totalvekt på 1300 kg. Det er nesten 20 forskjellige størrelser og planløsninger å velge blant i hele Camper serien, så hvis denne lille vognen ikke er stor nok, så er det enda fler å gå i gang med å studere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden