: Kabe 2010: Travel Master 740 LB | Din Fritid

Kabe 2010: Travel Master 740 LB

Kabe Travel Master 740 LB er den ideelle reisebil for to personer. Det finnes stue, kjøkken, badeværelse og soveværelse og alt det man trenger.

Kabe Travel Master 740 LB (2010-model)

Bobilens planløsning er klassisk med stue i fronten rett til høyre for inngangen. De to komfortable setene i førerhuset er en integrert del av stuen. De kan snus så man får to ekstra sitteplasser. I midten av bobilen er det et mindre kjøkken, men det har alt det et kjøkken skal ha så man er helt uavhengig. Kjøleskapet med AES er på 97 L. I midten av bobilen er det badeværelse. Det er ikke så stort, men det mangler heller ikke noe. Det er både toalett og dusj. Soveværelset har som stuen høy prioritet. Det er god plass i de to brede enkeltsengene med lekre madrasser. Det er godt med oppbevaringsplass både i overskapene og i sengebenkene under sengene. De kan nås utenfra, noe som er svært praktisk. Også denne bobilen lever opp til et av Kabes mange slagord. Man skal både sitte og sove godt. Både sitteputer i stuen og spiralmadrassene i sengene er av høyeste kvalitet. Det er lagt stor vekt på kjørekomfort. Bobilen er bygd på Fiat Chassis med en 2,3 liters diesel motor på 130 hk. Den har også ABS. Se mange flere tekniske data på hjemmesiden.

Kabe Travel Master 740 LB inneholder også Kabes mange varemerker. Utstyret leveres av de beste leverandørene i Europa og bobilen er bygd for å kunne klare alle årstidene. Den har Alde 3010 sentralvarmesystem med Kabes nye gulvvarme AGS II, som har fire varmekanaler i gulvet og det bidrar til den høye komforten. Sammen med isolering og andre framragende byggetekniske detaljer er komforten høy uansett om det er varmt eller kaldt utenfor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden