: Kama Fritid 2010: Parrot serien - helt nytt sortiment | Din Fritid

Kama Fritid 2010: Parrot serien - helt nytt sortiment

KAMA Fritid har lansert et helt nytt sortiment med svenskdesignede serviser, kjølevesker, strandtepper og annet husgeråd.


Bak designet står Hanna Werning

Den er gitt betegnelsen Parrot-serien og bak designet står Hanna Werning. Hun er grafisk designer, utdannet på Central Saint Martins College of Art & Design i London. Hun har i mange år arbeidet i London som senior designer på Foundation 33 der oppdragsgivere var Channel 4, Island Records, MTV og Serpentine Gallery.
I Sverige har hun jobbet på Sveriges Television og Moonwalk i Stockholm. Har etablert et eget designstudio i Stockholm, der hun har hatt oppdrag for Borås Cotton, Eastpak, Dagmar (SE), Boxfresh (UK) og Stussy (USA). Mest oppmerksomhet har hun fått for sine AnimalFlowers affischtapeter. I 2004 ble hun tildelt EDIDA, Elle Interiørs designpris for ”Veggdekor & Tapeter”.

Serien hun har laget i Parrott-serien for KAMA Fritid består av asjett, tallerken, kopp og flere fat og skåler. Alt er laget i melamin, og har et blomstermønster i blått og grønt.

Det er også framtatt et piknikpledd med vannavstøtende bakside, og en praktisk lomme til å ha for eksempel mobilen i, samt en kjøleveske laget i polyester.

Man har også laget et koppe- og skålsett i fire friske farger, grønn, rosa, oransje og blå, samt en kanne i blått og grønt, også disse laget i melamin.

I serien inngår også et sammenleggbart dørslag i silikon, som tar liten plass når det ikke brukes, og således perfekt til caravan, bobil eller båtkjøkkenet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden