: Outwell 2010: Stilfull og luksuriøs camping med AvantGarde | Din Fritid

Outwell 2010: Stilfull og luksuriøs camping med AvantGarde

Hvis du tror, at det ikke er mulig å kombinere camping og luksus så må du tro om igjen og ta en titt på Outwells flaggskip hva angår familiecamping - AvantGarde kolleksjonen. Kolleksjonen omfatter i tillegg til de tre teltseriene et stort utvalg av omhyggelig fargetilpasset tilbehør, som kun er designet for å gjøre din neste campingtur til en fornøyelig og avslappende opplevelse.

AvantGarde kolleksjonen omfatter tre teltmodeller; Ohio, Maryland og Arkansas, som har soveplasser fra fem til ti personer. Med unike detaljer som det rommelige frontsolseilet med tørkestenger til håndklær og badetøy samt en innovativ romdeling i Ohio serien, der sovekabinene er på den ene siden, og oppholdsrommet strekker seg fra fronten til bakerst i teltet, gir disse teltene deg en fornemmelse av, at hjemmet bare er flyttet utendørs i ferien.
Alle teltmodellene kan utvides med et tilbygg, som kan stenges helt av samt har avtagbar teltbunn, noe som gir enda mer plass til avslapping, matlaging eller spising i en hjemlig atmosfære.

AvantGarde kolleksjonen integrerer de fineste materialene med ypperlig håndverk og den nyeste teknologien, og resultatet er robuste telt med en optimal utnyttelse av den innvendige plassen. Det vel gjennomtenkte designet betyr at ikke noe er overlatt til tilfeldighetene inklusiv den Mocca-fargede stripen, som finnes på alt fra telt og tilbygg med antydning av sommerenger i dekoren til det retropregede sirkelmønsteret, som finnes på både tepper og border. Dette gjør det fullt mulig å skreddersy sitt eget raffinerte hjem til campingturen.

For å sette det siste personlige preget på campinghjemmet tilbyr AvantGarde kolleksjonen et stort utvalg av fargekoordinert tilbehør helt fra soveposer med dun og selvoppblåsbare liggeunderlag til melaminserviser og møbler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden