: Caravanmessen 2010: Større og bedre enn noen gang | Din Fritid

Caravanmessen 2010: Større og bedre enn noen gang

I dagene 16.-19. september er det igjen tid for årets Caravanmesse på Lillestrøm. Nå større og bedre enn noen gang, melder arrangøren.

– I fjor hadde vi 18.104,5 kvadratmeter utstilling, og i år vil vi passere 20.000 kvadratmeter, sier messegeneralen Konrad Sel.
– Det betyr at publikum vil ha den aller beste arenaen for å se alt som selges av vogner og biler på et og samme sted! En annen hyggelig forandring er at i år går Caravanmessen uka ETTER Dyrsku`n i Seljord.
– Det har vært uheldig at disse to store arrangementene har kollidert på tid, men i år kan alle få med seg begge, sier en fornøyd Konrad Sel.
– Det betyr at vår populære messecamp på Hellerudsletta kan få en stor tilvekst av flere biler, så man bør kanskje være tidlig ute med å bestille seg plass.

Arrangør setter som vanlig opp shuttle-buss mellom Hellerudsletta og Norges Varemesse på Lillestrøm. Samtidig melder forhandlerne i Norge om stadig større etterspørsel etter både campingvogner og framfor alt bobiler. Dessuten blir både vogner og biler bedre og bedre, og idag er det ikke mye du savner i disse feriehjemmene. Og som vanlig regner man med at noen riktig godbiter kommer til å vises for første gang i Norge på messen i september.

Det ryktes om bobiler til godt over to millioner og campingvogner opp mot en million. Den luksusen som finnes i disse må bare oppleves - noe du altså gjør på Norges Varemesse på Lillestrøm i dagene 16.-19. september i år.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden