: Dethleffs presenterer CaraLiner – en helt spesiell luksusvogn | Din Fritid

Dethleffs presenterer CaraLiner – en helt spesiell luksusvogn

Med CaraLiner kombinerer Dethleffs edelt design med luksuriøst interiør og innovativ teknikk, litt annerledes enn det tradisjonelle.

Luksusvogner er en helt ny æra innenfor caravanismen og henvender seg i første rekke til mennesker med høyt stilte krav og sans for god design. Slektskapet med bobilserien Globetrotter XXL Premium Liner gjør at den skiller seg ut fra massen.

Møbelkonstruksjon og design ble overtatt fra Premium Liner og tilpasset perfekt til den nye vognen. Det er mulig å velge blant to stilarter, heltre eller høyglanspolert. På utstyrssiden er det et trekkfritt klimaanlegg og på toalettrommet en innredning som gjør at man med ulik innstilling av dører kan skape et romslig bad og omkledningsrom.

Soverommet har selvsagt en komfortabel seng og mulighet for ulik programmering av lyssetting.
Den romslige sittegruppen innbyr til hyggelig samvær, og har god plass til seks personer, med mulighet for valg blant flere stoffkombinasjoner. Kjøkkenet har det meste av utstyr og god plass til å utfolde seg, og kan om ønskelig leveres med oppvaskmaskin.

Utvendig er det glatte karosseriplater i hvitt, men kan som tilvalg også leveres sølvfarget. Front- og bakvegg er i GFK. I fronten er det to luker til gasskassen, som muliggjør enkelt skifte av gassflaske. CaraLiner kommer i tre planløsningsalternativ.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden