: Puccini skal hjelpe Tabbert tilbake igjen | Din Fritid

Puccini skal hjelpe Tabbert tilbake igjen

Tabbert ble dratt med i Knaus-problemene i fjor, men nå satser man hårdt på å komme tilbake og ta de markedsandeler man eventurelt har tapt underveis.

De nye Puccini-modellene skal hjelpe Tabbert med det. Det er et «smykkeskrin», sier markedsdirektøren Tor Grüner hos den norske importøren Kroken Caravan. Og visst er det lekre vogner. Puccini-serien finnes i flere modeller, som kjennes igjen på designspråket. Formgivningen ånder tradisjon, blant annet eksteriøret med de lett gjenkjennelige sølvfargete støtfangerne som også går igjen mellom vegger og tak. De integrerte LED-baklysene med kromringer rundt innfelt i en rubinrød bakgrunn er også kjennetegn på en Puccini-vogn. Taket er 5,8 centimeter tykt og skal være dobbelt så tykt som et vanlig sandwichtak. Innendørs er det også mange lekre detaljer. Treinredningen av modellen Piemont kirsebær går igjen i overskapenes lukr, som også har fått to langsgående kromlister samt kromhåndtak og snap-in-lås for sikker stengning av lukene. Lyssetningen med LED-lampene under overskapene skal ifølge Tabbert gi en trivelig boatmosfære i vogna.


Som i stua hjemme

Og stua ser nesten ut som den du har hjemme. Mediaskapet er omfangsrikt med stilige hyller og skap, slik som du er vant med hjemmefra. Her finnes det også plass til en 22” TV-skjerm, som er vridbar mot både senga og sittegruppa. De to belyste vitrinskapene forsterker inntrykket av hjemmefølelse. Dobbeltsenga er to meter bred og holder høy klasse. Champagne-farger går igjen i kjøkkenet, også her med integrerte kromlister, skuffer med soft-close-funksjon samt et kjøleskap med en frysedel som kan tas ut. Arbeidsplassen er overraskende stor. Blant annet er det ekstra plass for kaffetrakteren samt også her god belysning og skapplass.

De nye Puccini-vognene kan du få i 6 forskjellige modeller. Den minste er 495HE som er 4,95 meter lang og 2,30 meter bred. Her finnes to enkeltsenger bak, noe den har felles med mellommodellen 560 UEB, som dog er 2,50 meter bred. De øvrige fire modellene har motsatt oppbygning, med sittegruppe bak og seng fram. Av disse har 550E to enkeltsenger, mens de øvrige har dobbeltseng. Modellene 560TD og 655D har dobbeltseng på høyre side, langsgående med plass ved siden av. I 560TD ligger badet ved siden av senga, mens det i 655D er i midten av vogna. Den største modellen er 685DF, som er den eneste med midtstilt dobbeltseng. Der er også plassen i soverommet meget stor, og vogna gir et luksuriøst inntrykk. Tenker du på ny vogn, så er det verdt å ta en titt på Tabberts nye 2011-modeller av Puccini – en modell som betyr ekstra mye for produsenten, som nå skal reise seg etter fjorårets fall.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden