: Adria 2011: Sonic - befriende annerledes bobil | Din Fritid

Adria 2011: Sonic - befriende annerledes bobil

Med utviklingen av Sonic legger Adria seg for alvor helt i teten av markedet for bobiler den helintegrerte bobilen kan nemlig med ganske få ord beskrives som "befriende annerledes".

Adria Sonic - 2011 nyhet fra Adria

Bobilen inneholder lekkert interiør i høy kvalitet, og designerne har gjort et stort stykke arbeid med å framelske romsligheten. Utvendig har Sonic sin helt egne unike look. Uttrykket er moderne og dynamisk samtidig som sikkerheten står i høysetet.

Sonic kommer i tre forskjellige planløsninger med to enkeltsenger, en tverrplassert eller en frittstående dobbeltseng. I tillegg kommer en luksuriøs og romslig sittegruppe, et velutstyrt hjørnekjøkken samt flotte toalett og dusjfasiliteter. Via et trykk på en knapp forvandles taket over førerhuset seg til enda en bekvem og romslig seng. Og de heldige ”beboerne” i denne sengen får en bonus med seg i drømmeland – muligheten for å falle i søvn i lyset fra stjernene via det store innebygde overlysvinduet.

Bobilen er bygd på Fiat’s lave chassis, noe som gir formidable kjøreegenskaper. Men også Sonic’s aerodynamiske utforming gjør bilen til en drøm for personen bak rattet. Under panseret kan man på Sonic velge mellom 3 motorvarianter med 100, 130 eller 157 hk og masser av trekkraft.

Den nye Sonic ruller i løpet av de kommende månedene ut fra produksjonsbåndet på fabrikken i Novo Mesto, Slovenia.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden