: Adria 2011: Adora 563 PT Supreme | Din Fritid

Adria 2011: Adora 563 PT Supreme

Adora Supreme er en eksklusiv utgave av den kjente Adora serien. Den finnes i tre forskjellige planløsninger og størrelser, men felles for alle er veldig høy kvalitet på både innredning og funksjoner.

Adria Adora 563 PT Supreme - 2011 modell

Adria Adora 563 PT Supreme er flaggskipet - og den har nå som det øvrige Adora programmet fått et karosseri i glassfiber. Det er den største modellen og her er det virkelig plass til alle familiemedlemmene.
Rett til høyre for inngangen er det en stor dobbeltseng til foreldrene. Midt i campingvognen er det en hyggelig sittegruppe, der bordet også kan slås ned, så man får ytterligere en til to soveplasser. Ovenfor sittegruppen er det kjøkken med alt det et kjøkken skal ha. Design og funksjonalitet går sammen i en høyere enhet.
Den bakerste delen av campingvognen består av hele 3 køyer til barna samt badeværelse med separat dusjkabinett. Alle familiemedlemmene har hver sin seng.

Adria Adora 563 PT Supreme er ideell til helårscamping, fordi den har Alde sentralvarme samt elektrisk gulvvarme. Kjøreegenskapene er også på topp, fordi serien er bygget på Al-Ko chassis med Al-Ko stabilisator og antislengsystem.

Innvendig er Adria Adora 563 PT Supreme moderne og hyggelig. Man kan velge mellom standard tekstiler som man også finner i den alminnelige Adora serien eller lyst skinntrekk. Alt i alt får man en velinnredet vogn, med høy kvalitet på funksjonene og med et moderne og smakfullt design.

Du finner din nærmeste Adria forhandler på www.adria-mobil.com/no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden