: Framtidens campingvogn - sammenleggbar campingvogn | Din Fritid

Framtidens campingvogn - sammenleggbar campingvogn

Franske Be-Coc Classic 2 er uten tvil annerledes og med nytenking som vi ikke har sett tidligere. Vogna er utviklet av Pierre Appert. Det hele er en ”sammenleggbar” sak med runde moduler som kan settes sammen i ønsket antall. I utgangspunktet har hver enhet en lengde på 3,99 meter og en bredde på 2,17, med en egenvekt på 1600 kg og tillatt totalvekt 1980 kg.

Her har man tenkt langt utenfor A4-malen. Tak og vegger vippes opp og ut når man har parkert vogna, og vips er den lille vogna blitt stor og funksjonell

Tanken er at sideveggene, som er utstyrt med solcellepaneler, vippes opp når man kommer fram til campingplassen, hvoretter de runde sidemodulene vris ut. Her er det flere valgmuligheter hva disse skal inneholde. Når disse slås ut, blir den totale bredden 3,6 meter. Inngangsdøren er lagt til endeveggen, som under transport kan benyttes som garasje til sykler, og fremme på campingplassen til et eventuelt soltak. Konseptet er i utgangspunktet tilpasset to personer, men kan ved å sette sammen fire moduler gjøres om til en vogn for hele familien. Utstyrsmessig finner man Truma varmesystem, kjøleskap og kassettoalett. Prisen angis til 34.000 Euro (drøyt 265.000 norske kroner) - hvis den kommer i produksjon.

Solceller på taket, og rom som kan rulles ut etter behov. Ikke akkurat slik vi er vant til å se en bobil

Franske Be-Coc Classic 2 er uten tvil annerledes og med nytenking

Les mer på www.be-coc.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden