: TEC 2012: Travel Style - bobiler og campingvogner | Din Fritid

TEC 2012: Travel Style - bobiler og campingvogner

Tyske TEC har lansert noen modeller på både bil- og vognsiden med betegnelsen Travel Style, der stil og individuelle løsninger har vært nøkkelordet. Grunntanken har vært at hver enkelt kunde skal få tilfredsstilt sine individuelle behov, også på ferien.

TEC travel Style bobil (2012-modell)

Innvendig er det også tatt i bruk nye designelementer, ikke bare på selve møbelmentet, men også håndtakene og lysarmaturene. På stoffsiden har man valgt variantene Green Bay og Ocean Blue. De nye modellene kjennetegnes også av en omfattende utstyrspakke.

På bobilsiden er det satset på to halvintegrerte versjoner, 662 og 699 G, der førstnevnte har sittegruppe med senkeseng i tilknytning til førerhuset og langsgående dobbeltseng og baderom bak i bilen. 699 G har tverrplassert dobbeltseng bak i bilen, sittegruppe i kombinasjon med førerhuset og toalett og kjøkken på midten.

TEC Travel Style campingvogn (2012-modell)

Campingvognmodellene som inngår i Travel Style serien er 390 med sittegruppe foran og toalett og kjøkken bakerst og sengeplass til 2 personer. Modell 410 med rundsittegruppe foran, toalett og kjøkken på midten og tverrplasserte køyer bakerst. Den største versjonen er 450 som har sittegruppe bakerst og to enkle senger i fronten og en midtseksjon bestående av toalett på helveggen og kjøkken på inngangssiden.

Se mer på www.tec-caravan.de

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden