: Wilk 2012: Feirer 60 år med tre jubileumsmodeller | Din Fritid

Wilk 2012: Feirer 60 år med tre jubileumsmodeller

Wilk er et av merkene som inngår i Knaus Tabbertkonsernet. I år fyller Wilk 60 år, og i den anledningen kommer man de tre nye jubileumsmodeller. Dette er vogner i det litt mer eksklusive segmentet.

De nye vognene som nå kommer til 60-årsjubileet heter 450 HTD Limited 60, 500 DM Limited 60 og 530 UE Limited 60. Alle med den velkjente kvaliteten som har gjort Wilk-navnet populært i seks tiår. Wilk hevder at deres vogner har det mest sofistikerte og tryggeste hva gjelder teknologien i denne klassen. De tre nye vognene har interøret som heter Vida, Sento og Eterno, alle tre kvalitetsprodukter som Wilk er stolte av. Som standard har de tre nye modellene lettmetallfelger, takrails og cover for hengerdraget. Videre er vognene utstyrt med et høykvalitativt satelittsystem og en skala som styrer tilhengerbelastningen. Som en ekstra jubileumsgave får kjøperne av disse vognene en Herzog markise gratis.

I år fyller Wilk 60 år, og i den anledningen kommer man de tre nye jubileumsmodeller

Tre forskjellige modeller

450 HTD er den minste vogna med langsgående dobbeltseng foran og sittegruppe bak. Dessuten toalett ved siden av dobbeltsenga og kjøkken midt i vogna. Skapplassen kunne ha vært bedre i denne modellen, men den er bare beregnet for to personer. Er dere flere enn to bør du gå for en av de to største modellene. 500 DM har køyesenger bak samt tverrstilt dobbeltsengt foran. Den er også den eneste av de to modellene med en midtsitter rett ovenfor kjøkkene, som er på motsatt side av hva du finner i 450 HTD. Toalettet ligger bak i vogna, rett foran køyesengene. Med andre ord en helt annen planløsning enn i 450 HTD. Den største modellen er 530 UE med to enkeltsenger lengst fremme. Det passer bra for et par som ønsker litt større plass. Kjøkkenet er plassert på samme sted som i 500 DM, men speilvendt, med vasken til venstre og kokeplatene til høyre. Toalettet har også en annen plassering, nemlig rett foran soveplassene, omtrent midt i vogna. 530 UE har sittegruppe lengst bak, noe som mangler i 500 DM-modellen.

Som sagt er Wilk en del av Knaus Tabbert-konsernet, som nå satser meget offensivt etter at de fikk ny kapital og nye eiere for et drøyt år siden. Mange i bransjen mener at Knaus Tabbert idag er en av de produsentene som har den sunneste økonomien i sin business.

Les mer om Wilk vogner her

Forhandler: BobilHansen - www.bobilhansen.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden