: Isabella 2013: Smart oppbevaring med tre nye Organizere | Din Fritid

Isabella 2013: Smart oppbevaring med tre nye Organizere

Kjenner du igjen situasjonen med at småtingene raskt hoper seg opp på campingferien? Med en Organizer fra Isabella kan du enkelt holde styr på barnas leker, familiens spill, badetøy, sykkelhjelmer, blader og alle de andre småtingene du har bruk for på campingturen.

Les mer om campingutstyr på CampingNorge.no

Den sammenleggbare Multiorganizer fra Isabella er velegnet til oppbevaring av f.eks. sko, blader eller strandting

Modeller til ditt behov

Du kan velge mellom flere forskjellige Organizere, alt avhengig av ditt behov. F.eks. lanserer Isabella nå to helt nye modeller – Multi Organizer og Flex Organizer.

Multi Organizer plasseres på gulvet i forteltet og er velegnet oppbevaringsplass til f.eks. sko, strandting, blader eller strikketøy.

Multi Organizer er framstilt i sort polyester, har 3 store rom samt utvendig rom og bærehåndtak. I tillegg kan den brettes sammen, så den nesten ikke tar noe plass, når den ikke er i bruk.

Multi Organizer måler utslått: H28 x D30 x B55 cm.

Flex Organizeren er lett å henge opp, da den er montert med velcro oppheng

Enkel å henge opp

Den andre nyheten fra Isabella er Flex Organizer, som du kan du henge opp i overliggeren eller takstangen i forteltet.
Det gjøres lett med det smarte velcro-opphenget, montert på Organizeren.

Flex Organizeren er framstilt i sort polyester og har ett stort rom, inndelt med en hylle, og nettlomme på hver side, noe som gjør den velegnet til oppbevaring av f.eks. kopper, spill, håndklær eller familiens sykkelhjelmer.

Også Flex Organizeren kan brettes sammen til minimal størrelse, når den ikke er i bruk.

Den måler: H58 x D24 x B30 cm i utslått tilstand.

Toporganizeren er lett å henge opp, og gir praktisk plass til f.eks. håndklær, kortstokker m.m

Praktisk oppbevaringsnett

I tillegg til de to nye organizerne kan du også få stor glede av Isabellas Top Organizer, som er et praktisk oppbevaringsnett, du kan henge opp i forteltets ekstraoverliggere, og er velegnet til oppbevaring av f.eks. håndklær, solkrem eller kortstokker.

Har du bruk for mye oppbevaringsplass kan det være en gevinst for deg å investere i Organizer Tall eller Low. De kan begge monteres på siden av campingvognen og er framstilt i grå belagt polyester.

Organizer Tall og Low har masser med lommer, der enkelte er i transparent folie, så innholdet blir synlig. Både Organizer Tall og Low er ideelle til å oppbevare barnas leketing, bøker, sko og mye mer.

Finn forhandler på Isabellas hjemmeside

Les mer om campingutstyr på CampingNorge.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden