: Outwell 2013: Nytt utvidet inngangsparti til Outwell Classic telt | Din Fritid

Outwell 2013: Nytt utvidet inngangsparti til Outwell Classic telt

Den nye generasjonen av Classic kolleksjonen fra Outwell, kommer nå i Outtex Airtech polyesterbomull, Wolf Pack teltene som er spydspissen i kolleksjonen, kommer med et nytt allsidig inngangsparti, som gir deg flere muligheter til å utnytte både åpne og lukkede tilbygg.

 


Wolf Lake serien kommer i to modeller Wolf Lake 5 og Wolf Lake 7, til hhv. fem og sju personer

Stort oppholdsrom

Wolf Lake teltene har et stort oppholdsrom, som fungerer som et tilbygg og utgjør et kjempestort område, der du kan sitte og slappe av under overbygget. Tilbygget kan konverteres til et lukket tilbygg ved hjelp av et ombyggingssett, som kan kjøpes som tilbehør. Ombyggingssettet gjør om det utvidede inngangspartiet til et lukket tilbygg med alle vesentlige detaljer ved hjelp av en fordør og en teltbunn, som matcher teltets linjer, gresskant og olivengrønne farge. Utbygningen er laget av den samme Outtex Airtech polyesterbomullen, som selve teltet, og har PVC-bunn. Det betyr for deg at du får den samme gode luftventilasjonen i tilbygget, og du unngår at deler av teltet skiller seg ut.


Wolf Pack teltene er velegnet for den litt større familien

To modeller i serien

Serien består av to modeller: Wolf Lake 7 og Wolf Lake 5. Wolf Lake 7 er et tunneltelt med fire rom og soveplass til syv personer i tre sovekabiner, mens Wolf Lake 5 har plass til fem personer i to sovekabiner. Teltene kommer i tillegg med Outwell Floating Guyline System, som består av to barduner som forbindes til en enkelt selvlysende bardun, som i tillegg til å gjøre teltet enklere å sette opp, også gjør at du ikke så lett snubler i bardunene, selv i mørke. Et annet moment er Outwell Wind Stabilizer System, som fordi overseil, stenger og barduner er forbundet med hverandre, forsterker teltets motstand mot vind. Outwell Classic teltene er testet til å kunne motstå en vindstyrke på 10, så du kan trygt dra på teltcamping, selv i dårlig vær. Outwell Easy Pegging Systemet gjør det enkelt for deg å få de riktige pluggene på de riktige stedene. Det gir teltet økt stabilitet og gjør det enklere å slå opp teltet. Teltene har også detaljer som tonede vinduer med gardiner, høyere dører i hele teltet, utvendige dører, som kan festes på bunnen for å øke isoleringen, samt tørkestenger og en innebygd garderobe i oppholdsrommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden