: Del dine beste caravanbilder | Din Fritid

Del dine beste caravanbilder

Magasinet Bobil og Caravan arrangerer fotokonkurranse for sine lesere. – Det er gøy å se hvor mange flotte øyeblikk som blir foreviget av våre lesere, forteller konkurranseansvarlig Heidi Risbråthe. Campinglivet står i fokus, og de beste bildene blir premiert hver gang. Send oss dine blinkskudd, og du kan være den heldige som blir premiert.

RUNDEVINNER i utgave 8 av Bobil og Caravan: Carl-Steinar Jensen

Regler

1. Bobil & Caravan forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave. Bobil & Caravan forbeholder seg også retten til å benytte innsendte bidrag i forbindelse med profilering av magasinet. I den grad det praktisk er mulig, vil bildene bli kreditert med opphavsmannens navn.

2. Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen. Etter konkurranseperiodens slutt vil disse opplysningene bli slettet.

3. Innsendere kan kun delta med bilder de selv har tatt, og hver innsender kan sende inn så mange bilder han/hun ønsker. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene, og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.

4. Bildene vil bli vurdert med vekt på at de skal fremstille campinglivet på en interessant, aktuell og/eller estetisk måte. Juryen kårer en vinner i hver utgave, som går videre i konkurransen om å bli årets vinner. I spesielle tilfeller kan juryen velge ikke å kåre en vinner. Juryens avgjørelse er endelig.

5. Bildene må ha høy oppløsning og være merket med fotografens navn.

Send bildene dine til: heidi.risbrathe@bobilcaravan.no

Foto: Karl Olav Andreassen

Foto: Oddvar Sørby

Foto: Tore Granly

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden