: Unik valgfrihet | Din Fritid

Unik valgfrihet

I 2014 har Challenger gjort en ny vri: Endringen handler om valgfrihet. Som kunde kan du sette sammen din egen bil. Du velger planløsning, utstyrsnivå, farge på innvendige møbeloverflater, møbelstoff, senkeseng og motorstørrelse.

Populær i Norge

Totalt er 28 planløsninger tilgjengelige i det ordinære programmet, deriblant fire helintegrerte modeller, Sirius-serien. Challenger har i en årrekke vært Norges mest solgte delintegrerte bobil, og ligger nå pga Sirius an til å bli Norges mest solgte bobilmerke totalt.
Det er for øvrig verdt å merke seg at Challenger nå har endret sin logo, og alle modeller får denne i kromfarge i grillen!

Birthday-serien

I tillegg lanserer Challenger en egen serie på Ford-chassis - Birthday. Dette for å markere 35 års samarbeid med Ford. Serien består av tre alkovebiler og sju profilbiler, er godt utstyrt blant annet med 140 hk motor og har meget konkurransedyktig pris.

Challenger Vany 02.

Vany

Denne modellen kommer med LED-stemningslys i gulvet. Nytt bord i spisegruppen og tre romslige skuffer på kjøkkenet (unntatt 02S). Bladholder i bakre del for alle modeller. Lagringsrom for gassflaske er flyttet bak i bilen for å gi bedre plass på kjøkkenet.

Alle Genesis/Mageo/Prium

Kontrollpanelet er nytt, og det er lagt opp ledninger for tilkobling av ryggekamera. Nye interiørfarger og overflater på møbler og gulv. Skapfrontene er nye.

Prium

Sikkerhetsbelter i sittegruppe er trepunkts, og det er ISOFIX innfesting for barneseter, noe som barnefamilier bør legge merke til. Det er nå hyller i garasje i Prium XL

Challenger Sirius 398.

Sirius

Sirius opplevde stor fremgang i salget i 2013 og har mye av æren for Challengers gode fremgang.
Modellene har fått en hel del oppgraderinger, den mest synlige er fronten på bilen som er meget elegant og aerodynamisk, og helhetsinntrykket blir enda bedre på grunn av «busspeil» med innfesting høyt oppe på bobilen.
Som tidligere har bobilen et meget kraftig varmeanlegg, og nå kan man programmere oppvarmingstiden via det nye kontrollpanelet. Indirekte belysning på kjøkken. Tykkere arbeidsbenk på 2014-modellen. Hodestøtter kan justeres. Hodeende i bakre seng er ny og har integrerte LED lys samt justerbare ryggputer og ny madrass «Thermocool».
Modell 298 er en av årets nyheter, bobilen er under syv meter med midtstilt dobbeltseng. Sengen kan forskyves sidelengs, valgfritt om sengen skal være sidestilt eller midtstilt. Senkeseng i midtpartiet.
Modell 398 tar opp arven etter Challengers mangeårige bestselger 119. Midtstilt dobbeltseng, stor garasje, smakfullt interiør, bad i hele bilens bredde og senkeseng i midtpartiet. Dette blir antagelig årets bestselger fra Challenger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden