: Dramatisk brann hos Eura Mobil | Din Fritid

Dramatisk brann hos Eura Mobil

Den tyske bobilprodusenten Eura Mobil opplevde noen dramatiske timer natt til 9. august. En bobil parkert utenfor lokalet "Eura Mobil Forum", som ligger på fabrikkens område i Sprendlingen i Tyskland, tok fyr og det samme gjorde 2000 kvadratmeter utstillingslokaler (faksimile: rhein-zeitung.de).

Utenfor dette utstillingslokalet stod det en bobil som tok fyr og som satt hele det 2000 kvm store lokalet i brann. 21 bobiler ble totalskadd i brannen og mangeresevedeler ble ødelagt i slokningsarbeidet.

Millionbrann hos Eura Mobil

Av ukjente årsaker begynte det å brenne i en bobil parkert på utsiden av ustillingslokalet “Eura Mobil Forum” som ligger på produsentens fabrikkområde i Sprendlingen utenfor Frankfurt. Det 2000 kvm store lokalet ble raskt overtent rundt midnatt natt til lørdag 9. august. Det frivillige brannvesenet i Sprendlingen forstod raskt at det ikke var mulig å redde utstillingshallen hvor rundt 20 nye bobiler var plassert.

Store brannmannskaper

Mer enn 100 brannfolk ble tilkalt fra de nærliggende brannstasjonene, og sammen klarte de å hindre flammene i å spre seg til produksjonslokalene - noe som hadde vært en virkelig katastrofe for Eura Mobil.
21 bobiler ble totalskadd og en rekke reservedeler ble ødelagt i slokningsarbeidet. Politiet utelukker ikke at brannen kan være påsatt.

2015-utstillingsmodellene til Eura Mobil ble ikke skadet under brannen.

Caravanmessen og Caravan Salon

Det nærmer seg messetid i Tyskland, og Europas største messe, Caravan Salon, åpner dørene 30. august. Eura Mobil pleier alltid å få en del oppmerksomhet rundt sine kreative bobilprosjekter på denne messen. Nå sist med sin Chalet-modell som er inspirert av en alpe-hytte og har utstrakt bruk av naturmaterialer.
Heldigvis ble ingen av produsentens utstillingmodeller skadet, så Eura Mobil vil være tilstede både på Caravan Salon og på Caravanmessen på Lillestrøm.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden