Reiseopplevelser fra sofaen:: Kunst i Frankfurt | Din Fritid
Reiseopplevelser fra sofaen:

Kunst i Frankfurt

Det er uvanlige tider. Helgeturer avlyses, middagsselskaper og fester utsettes og møter digitaliseres. Kan det da kanskje passe med en liten digital utflukt, hvor du i tillegg får med en solid dose kultur på kjøpet? Selvsagt! Du kan for eksempel  ta deg en digital tur til Städel Museum i Frankfurt.


Et sted å besøke når tiden er inne igjen, men foreløpig er et digitalt besøk også et godt alternativ.

Städel Museum i Frankfurt er pioner når det komer til digitalisering i kultur- og museumsbransjen. Museets kunstsamling omfatter verk fra mer enn 700 år europeisk kunst og kan ikke bare oppleves på museet, men også online. Her kan du utforske kunst fra blant annet renessansen, moderne tid og samtidskunst på mange forskjellige måter. Prøv ut lenker, “digitorials” - hvor du kan lære mer om utstillinger eller få en introduksjon til kunsthistorie. Eller test ut tidsmaskinen som lar deg reise tilbake til museet på 1900-tallet. Du kan også bla deg igjennom verkene og lage deg en liste med favoritter som du vil se live på ditt neste besøk i Frankfurt.

Du kan også lytte til Städels podkast “Finding Van Gogh” som forteller historien om det legendariske bildet “Portrett av Dr. Gachet” som forsvant på mystisk vis for mer enn 30 år siden.

Se mer her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden