Gargano, Italia: ​​​​​​​Panoramabyen | Din Fritid
Gargano, Italia

​​​​​​​Panoramabyen

Etter å ha trålet Vieste står jeg igjen med ett stikkord: Fascinerende. Byen frister og inspirerer oss besøkende med en flott havn, brede gater og en hyggelig park. Vel inne i den gamle bydelen befinner du deg i en labyrint av smale, bratte gater - før du kommer til Utsiktspunktet med stor U.

I gamlebyen finner du utallige butikker med alt fra italienske moteplagg til turistsuvenirer. Det er også mye kunst og lokalproduserte varer. Dette er også byen for den som er glad i å gå i trapper, for dem er det mange av. Selve byen er nemlig bygget på en enorm, hvit klippe, med sandstrender på hver side.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden