Fricamping i Steigen: – Lofoten er best herfra | Din Fritid
Fricamping i Steigen

– Lofoten er best herfra

Paret jeg møtte på Engeløya i Steigen hadde kjørt en halvtime hjemmefra for å komme til sitt favorittsted. Et sted de gjerne deler med Din Fritids lesere.

Lofoten er et fantastisk område med flott natur. Områdene rundt er minst like fine, men stort sett uten trengsel. Jeg kjørte i fjor sommer gjennom hele Nord-Norge for å ta bilder til Bobilguiden Nord-Norge og Midt-Norge. Da kjørte jeg nordfra og sørover.

Like over fjorden

I forrige nummer av Din Fritid fikk du et overblikk over fantastiske steder i Lofoten. Nå skal vi bare like over Vestfjorden til Steigen og Hamarøy. Det er fint å ha et mål for turen. For svært mange er målet enten Nordkapp eller Lofoten. Dermed blir disse stedene ganske folksomme. Steigen og Hamarøy er da...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden