Fricamping i Norge: Fantastiske Lofoten! | Din Fritid
Fricamping i Norge

Fantastiske Lofoten!

Lofoten er for mange selve symbolet på Nord-Norge. Ja, kanskje symbolet på Norge. Den norske sivilisasjonen er jo ikke bygget på olje, den er bygget på tørrfisk.

Vi har eksportert tørrfisk i hundrevis av år, og veldig mye av den har kommet fra Lofoten og lofotfisket. Når fjellene, sandstrendene og rorbuene samtidig gjør dette til et av de vakreste landskapet i verden er det jo ikke rart at folk gjerne vil reise hit.

Næring

Det er egentlig en lang rekke sammenfallende forhold som har gjort tørrfisk til en enorm suksess. For det første: Skreien som kommer fra Barentshavet til Lofoten for å gyte. Fantastisk sunn, næringsrik og god mat...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden