Fricamping i Norge: Bort­gjemte steder | Din Fritid
Fricamping i Norge

Bort­gjemte steder

Norges lange kystlinje er unik, og det finnes utallige «hemmelige» steder for den som vil fricampe. Vi har jaktet på og funnet flere plasser langs fantastiske Helgelandskysten.

Våren 2018 seilte jeg hele Norskekysten fra Nordkapp til Lindesnes alene i en jolle. Jeg drister meg til å kalle det «Verdens vakreste kyst». Turen tok 5 uker, og etter en ukes pause dro jeg opp igjen til Nordkapp, hentet min trofaste VW Camper som jeg hadde etterlatt, og dro for å ta bildene til Bobilguiden Nord-Norge og Midt-Norge.

Det tok enda litt mer tid enn 5 uker, men var en fantastisk tur. Når disse linjene skrives til Din Fritid, tar jeg en kort,...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden