Rognstranda Camping: Sol & sommer på første rad | Din Fritid
Rognstranda Camping

Sol & sommer på første rad

Når sola skinner i sommer-Norge er det bare å komme seg ut og nyte varmen. I fjor sommer var vi på Rognstranda camping. En bedre plass å nyte en solfylt helg finnes knapt!

Rognstranda camping på Stathelle i Telemark er en typisk norsk sesongplass, med en unik beliggenhet. Sesongen på plassen starter i mai og holder åpent ut august. Selv om det er mange plasser på sletten, blir de fleste trukket mot havet og den flotte stranda. Her finner du en lun bukt hvor du kan velge mellom sandstranden eller glatte svaberg. 

Første rad

Det å havne på en av plassene som vender ned mot stranda er som å få orkesterplass til den norske sommeren. Badestranda har alt som hører til, og sommerstid blir det greie temperaturer i vannet, her innerst i Rognsfjorden. Butikken ligger i utkant av stranden og det er heller ikke langt til sanitæranlegg. 

Området kan by på variert natur, og spesielt er det lett å bli fascinert av de mange steinformasjonene. Det finnes en geopark hvor du kan få mer kunnskap om områdets særegenhet. Campingplassen har totalt plass til 200 vogner eller bobiler. Hele 25 av de mest attraktive plassene nær stranda er reservert gjennomreisende. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Det er ikke mulig å reservere disse plassene. Mer informasjon om campingplassen finner du på rognstrandacamping.no

Aktiviteter

Området kan by på noen fine fiskeplasser fra land, da det er flere fjellknatter som stikker ut i vannet. Skulle fiskelykken svikte kan kanskje en tur til Langesund Sjømat- og Fiskefestival være god trøst. Her blir det første og andre helgen i august kokkekurs, servering av mye god sjømat, underholdning og fiskekonkurranser.

I slutten av juli kan Rognstranda camping by på opplevelser fra Norges minste sirkus, Cirkus Minimax. Det omreisende minisirkuset er i år (2016) ute på sin femte turné på den norske landeveien. Her blir det blant annet gratis sirkusskole etter showet. For oppdatert oversikt over aktiviteter og underholdning kontakt campingplassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden