Engeløya: Himmelsk utsikt | Din Fritid
Bø bobilplass.
Engeløya

Himmelsk utsikt

Det er vår i lufta når Din Fritid besøker Engeløya. Sola har enda ikke klart å fjerne den dekorative hvitfargen på fjelltoppene. Lufta er kjølig, men det dramatiske landskapet varmer. Bli med oss på en rundtur på bemerkelsesverdige Engeløya.


Slik ser fastlandsforbindelsen til Engeløya ut der den svinger seg mellom holmer og skjær.

Fastlandsforbindelsen til Engeløya er ikke akkurat noen ulempe for deg som kommer med bobil eller vogn. Landskapet er variert, med sand og strender, gress og frodig vegetasjon, bare brutt av fjell som på dramatisk vis strekker seg mot himmelen. Fra vestsiden av øya kan du skue utover havet og horisonten, som...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden