Hallingdal Feriepark: Tildelt fem stjerner | Din Fritid
Hallingdal Feriepark

Tildelt fem stjerner

Allerede før Norges nye campingplass, Hallingdal Feriepark i Ål, åpnet, ble den tildelt fem stjerner av NHO Reiseliv.Dermed er parken en av bare fire campingplasser i Norge som har mottatt dette kvalitetsstemplet.


Hallingdal Feriepark - tildelt fem stjerner av NHO Reiseliv

- Jeg har reist Europa rundt og sett det ypperste av campingplasser. Hallingdal Feriepark er et fantastisk anlegg - helt på det høyeste nivået også i europeisk sammenheng. Det var ingen tvil om at Hallingdal Feriepark fortjente fem stjerner, sier seniorkonsulent Torfinn Johansen i NHO Reiseliv. Ferieparken er et ambisiøst prosjekt, som tar sikte på å sette en helt ny standard for camping i Norge, både med hensyn til komfort og ikke minst tilknyttede aktivitetstilbud. - Hallingdal Feriepark er helt i tråd med framtidas camping: Å knytte opplevelser og aktivitet til gode overnattingsmuligheter, uttaler avdelingsleder og fagsjef for reiseliv Camping i NHO, Jan Henrik Larsen. - Dette er nytt i Norge, men allerede en tendens ellers i Europa, sier Larsen.


Hallingdal Feriepark er for hele familien

Hallingla - ingen trykkfeil

- Vi tror gjestene vil sette pris på det brede aktivitetstilbudet i selve parken, men i tillegg også de store opplevelsesmulighetene i nærheten. Fantastisk vakre fjellområder, spektakulære fjorder og attraksjoner som Flåmsbana ligger alt fra rett utenfor parken til et par timers kjøring unna, uttaler styreleder og initiativtaker Thorstein ”Halling” Berg. - Hallingla er ikke trykkfeil. Vi vil gi folk glade opplevelser! Hele denne parken er tuftet på glaskap, sier Berg. Foruten 17 arkitekttegnede funkishytter ved bredden av Hallingdalselva, samtlige med peis, gulvvarme, terrasse, wifi og kabel-tv, tilbyr parken sine gjester å leie luksus campingvogner. Fem av de største, mest eksklusive campingvognene fra Cabby er allerede på plass i parken, fem nye kommer innen kort tid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden