Norgesferie: 7 sommerlige favoritter | Din Fritid
Ytre Skillesfjordneset
Norgesferie

7 sommerlige favoritter

Vi bor i et fantastisk land med en uendelighet av steder å dra til med bobil og campingvogn. Her gir vi deg sju av våre mest sommerlige favoritter utenom allfarvei, spredt over hele landet.

Noe av det fineste med å være på tur med bobil og campingvogn, er friheten til å velge fra dag til dag hvor man vil være. Det er enkelt å oppsøke likesinnede på en campingplass den ene dagen, nærheten til et bysentrum på en bobilplass den andre, og ensomheten i naturen med fricamping den tredje dagen.

Mange muligheter

Hvor vi parkerer for natten kan være mer eller mindre viktig. Skal vi noe spesielt, som på handletur, eller til badeland, er aktiviteten viktigst. Andre ganger kan en fin utsikt være akkurat det vi trenger for å kjenne turgleden boble. Vi reiser gjerne tilbake...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden