Bobil-Dag i Skien: Nytt liv i kanalbyen | Din Fritid
Bobil-Dag i Skien

Nytt liv i kanalbyen

– Det har vært en kraftig stigning i besøkende med bobil til Skien. Eventyret begynte med at lokale bobileiere presenterte idéen om en sentrumsnær bobilplass i byen. Vi angrer ikke på at vi lyttet og fikk etablert et tilbud til denne turistgruppen, forteller byplanlegger Håvard Nymoen Johansen.

Skien i Telemark har som visjon: «Skien - den gode og inkluderende møteplass». Med sine drøye 50 000 innbyggere er Skien startstedet for Telemarkkanalen og blir kalt kanalbyen. Byen har et rikt kulturliv med egen teaterscene, musikk- og konserttilbud, visning av samtidskunst og ikke minst, den verdenskjente dramatikeren Henrik Ibsen er født og oppvokst i byen.

Attraktiv

I 2021 ble Skien sammen med Porsgrunn valgt til Norges mest attraktive byer....

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden