Trysil: Helårsdestinasjonen: Trysil på sommerføre | Din Fritid
Trysil: Helårsdestinasjonen

Trysil på sommerføre

Fra å være en av Norges største vinterdestinasjoner, utvikler Trysil seg nå til også å by på stadig flere opplevelser og aktiviteter på sommerstid. I fantastiske naturomgivelser kan Trysil oppleves med en enkel vandretur på merkede stier til fots eller på to hjul. Her er det klatrepark, stisykling, rafting, fiske, frisbeegolf og vannaktiviteter - mye å velge i for alle aldre.

Naturen i Trysil kan være krevende. Det har mennesker i området opplevd gjennom flere tusen år. De første tryslingene levde av jakt og fiske. Harde vintre med mye snø og store avstander, gjorde at ski ble livsviktig utstyr. Området har lange skitradisjoner, og er en populær vinterdestinasjon. Ved påsketider får de snaut 7000 fastboende besøk av nesten 60 000 skiturister. Men da Din Fritid besøker Trysil er det sommer, en årstid som får stadig mer oppmerksomhet i området....

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden