Åpner opp sentrum:: Ny bobilplass på Bryne | Din Fritid
Åpner opp sentrum:

Ny bobilplass på Bryne

Time kommune etablerer en ny sommer-bobilplass sentralt i Bryne. Rett bak Time rådhus, midt i Bryne sentrum, er den nye bobilplassen åpen fra 18. juni til 15. august. Oppdatering 29. juni: Ny døgnpris er 100 kr!

– Vi er glade for å at vi har klart å etablere en bobilplass så sentralt i byen vår i sommer, forteller ordfører Andreas Vollsund. Han forteller at både Bryne og TIme har mye å tilby besøkende, og er godt fornøyd med at man nå har fått lagt til rette for at også bobilfolket kan oppleve dette.

Bobilplassen ligger kun et par hundre meter unna Bryne sentrum med restauranter, kaféer, butikker og uteliv. I tillegg er det kort vei til friluftsområdet Sandtangen og turstien videre mot Njåskogen og Kvernaland. Rett ved bobilplassen finner du turistkontoret som har flere tips. Det er i tillegg mulig å leie elsykkel. Mer informasjon om både bobilplassen og hva du kan gjøre i Bryne og Time, finner du her!

Døgnprisen er 200 kr (Vipps), med vannpåfyllingsmuligheter og søppeltømming. Det er ellers ingen fasiliteter på plassen. For tømmemuligheter viser kommunen til caravanforhandler Abobils fasiliteter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden