Alléen bobilparkering i Lyngdal: Ny bobil­plass - med shopping­muligheter | Din Fritid
Sentrumsnært, men med grønne omgivelser. Den nye bobilplassen i Lyngdal har en fin plassering.
Alléen bobilparkering i Lyngdal

Ny bobil­plass - med shopping­muligheter

Nylig (den 30. april) åpnet sentrumsnære Alléen bobilparkering i Lyngdal. Det ble servert kake og et titalls bobiler var allerede på plass under åpningen. I løpet av mai har plassen hatt greit med besøk, forteller eier og driver Gordon Foss Langøy. Men han håper enda flere finner veien til Lyngdal, når godværet nå slår til. Også vognfolket ønskes velkommen til Lyngdal!
Gordon Foss Langøy kunne stolt konstatere at den nye bobilplassen i Lyngdal sentrum var en realitet på åpningsdagen den 30. april.

– Hva er tanken bak plasseringen av plassen?

– Dette er så sentralt som det er mulig å komme. Her har du matservering og handlemuligheter rett utenfor døren. Dette er rett og slett en bobilplass med shoppingmuligheter. Tanken var å få opp trafikken i sentrum av Lyngdal, og få økt fokus på sentrum i den trivelige byen vår. Vi både tror og håper at bobilfolket kan være med og bidra til det. Derfor ønsket vi å lage en parkering tilpasset bobilfolket, hvor alle skal føle seg velkomne, forteller Gordon - som understreker at også reisende med vogn er velkommen til plassen!

Gordon Foss Langøy er daglig leder i firmaet som står som eier av bobilplassen, han er også eier av deler av tomtearealet mens kommunen står for resten. 

– Det har vært utelukkende positivt å samarbeide med kommunen, forteller han. Alle formelle avgjørelser og tillatelser har gått raskt, kommunen har etterspurt et slikt inititativ. Det er ingen tvil om at suksessen i Flekkefjord har skapt ringvirkninger. 

Asfaltert

Selve plassen er asfaltert og er på 2,3 mål. Den er helårsåpen, og det er oppmerket 20 bobilplasser med strømtilgang. Her er det mulig å fylle på vann, og det er mulig å tømme søppel, gråvann og toalett. Prisen er 240 kr døgnet, som betales med Vipps. Plasseringen midt i sentrum gjør at det er kort vei til dagligvarebutikk (Rema 1000 ligger 50 meter unna), og mange andre butikker og restauranter. Alle bekvemmeligheter med andre ord, inkludert takeaway kebabrestaurant som gjerne leverer på bobil- eller vogndøren.


Med grønne omgivelser i ryggen kan man bare forsyne seg av alle tilbud i sentrum fra den nye bobilplassen i Lyngdal, Alléen Bobilparkering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden