Jimmie Öbom | Din Fritid

Jimmie Öbom

Artikler av skribenten

Reise
Tyskland: Rhindalen

Strandtomt ved Rhinen

Å campe ved Rhinens bredde er en opplevelse. Først og fremst med tanke på all skipstrafikken. Her sitter vi under markisen og beundrer både laste- og cruiseskipene ute på den mektige elven. Camping Sonneneck strekker seg kilometerlangt, og alle plassene har enten strandtomt eller elveutsikt.

Reise
Sveits

Vertshuset i stupet

Berggasthaus Aescher-Wildkirchli i Sveits er mer kjent for beliggenheten enn for navnet sitt. Vertshuset og plassen har blitt beskrevet som verdens vakreste plass. Eneste måten å komme dit på, er med taubane og en gåtur via en grotte. Så kommer du til stupet hvor selve huset står.

Reise
Tysklands største fornøyelsespark

Verdens beste Europa Park

Tysklands største fornøyelsespark er mer enn et vanlig tivoli. Europa Park gjør seg fortjent til å kalles en temapark, da alt skjer i geografiske temaer i europeiske land. Og for oss med bobil er det en av de beste fornøyelsesparkene som finnes.

Reise
Nürburgring

God plass ved Ringen

Verdens mest kjente racingbane, legendariske Nürburgring, er spennende uansett om du er motorinteressert eller ei. Ved en av banens krevende svinger ligger en enorm parkeringsplass. Her kan du nyte frokosten din til lyden av brummende motorer – helt gratis.