Redaksjonen | Din Fritid

Redaksjonen

Artikler av skribenten

Tett på
Fjord Line:

Legger ned Sandefjord-Strømstad

Fjord Line vil ikke lenger drifte fergeruten mellom Sandefjord og Strömstad forteller selskapet i en pressemelding publisert i dag.

Tett på
Fra 8 til 7:

Kroken Østfold legges ned

På grunn av en generell nedgang i markedet ser Kroken-gruppen seg nødt til å legge ned en av sine avdelinger, forteller daglig leder i Kroken-gruppen, Morten Lillehagen i en pressemelding til Din Fritid.

Tett på
Reime og Lode avvikler bobilsatsingen:

Endringer i Stavangerregionen

Ferda Ålgård nå blir eksklusiv forhandler av de anerkjente bobilmerkene Rapido og Dreamer i Rogaland. Dette spennende samarbeidet kommer som følge av at Reime og Lode avvikler sitt bobilsalg. 

Kortnytt
NAF:

Look to Sweden, Vedum!

Den svenske regjeringen vil kutte drivstoffavgiftene fra nyttår. – Nå må finansminister Trygve Slagsvold Vedum se til Sverige. Det er fullt mulig å kutte avgiftene i Norge og få ned pumpeprisen her også, sier Ingunn Handagard, pressesjef i NAF.

Tett på
Flere merker:

Løviknes Caravan utvider sortimentet

Challenger, Eura Mobil, Karmann og Caravelair kommer til Løviknes Caravan i Vestnes.

Produkt
2024-bobilnyheter: A-Å

2024-bobilnyheter

Les våre 2024-smånyheter fra A-Å.

Kortnytt

Nederlandsfergen konkurs

Både moderselskapet og det norske datterselskapet til rederiet Holland Norway Lines, som seilte mellom Kristiansand og Cuxhaven/Emden, har gått konkurs melder E24.no i dag.

Tett på
Trafikksikkerhet

Er alt i orden?

Det er få av oss som rutinemessig sjekker om alt er i orden på bilen. Bransjen mener dette er betenkelig.

Tett på
Viktig påminnelse fra NAF:

- Sjekk lysene på bilen før høstmørket kommer

I overgangen mellom sommer og høst bør du sjekke hvordan du bruker lysene på bilen din. – Vær spesielt oppmerksom på hvordan du bruker fjernlys, og at du ikke stopper med nærlysene tent, advarer Jan Harry Svendsen, rådgiver i NAF.

Tett på
Ferjer

Nå er det gratis

Fra 16. august 2023 er det gratis ferjeoverfart flere steder i landet. Noe som vil berøre mange, og gjøre reisehverdagen mye enklere, hevder regjeringen i en pressemelding til Din Fritid.

Reise
Sverige

Sensommertur til Sverige

Forhåpentligvis har vi mange fine dager med sommertemperatur. Hva med å bruke noen av dem til å forlenge sommerfølelsen hos "søta bror". Her får du noen tips til flotte campingplasser over grensen.

Tett på
Trafikksikkerhet

Østerdalen er nå åpen

Riksveg 3 gjennom Østerdalen er nå åpen, men flere av de andre hovedforbindelsene i Sør- Norge er fortsatt stengt.

Tett på
Trafikksikkerhet

Når det plasker ned...

Med store nedbørsmengder øker faren for vannplaning og skader på bilen om du kjører i store vanndammer i veibanen.

Produkt
VW California Concept:

Ny campingbilgenerasjon

På Caravan Salon 2023 i Düsseldorf i slutten på august vil det bli verdenspremiere på den nye hybrid campingbilen California fra Volkswagen. Det er nå 20 år siden den aller første utgaven av California ble presentert på den samme messen.

Tett på
Frende Forsikring: Internett

Usikre nettverk

Om du kobler deg til et nettverk som ikke er sikkert, kan det resultere i at svindlere får tilgang til personlige opplysninger. Så vær forsiktig!

Tett på
Trafikksikkerhet

Det viktige dekktrykket

Konsekvensene av feil dekktrykk kan være dramatiske for trafikksikkerheten. Økt bremselengde og dårligere kontroll i regnvær er noe av det som kan skje. 

Tett på
Snart messetid:

Harald Rønneberg inntar Caravan Xpo

Caravan Xpo på Hellerudsletta 14.–17. september blir en unik mulighet til å oppleve caravanlivets gleder og samtidig få inspirasjon fra en av Norges mest folkekjære TV-personligheter, forteller arrangøren.

Reise
Sverige

Familievennlig strandferie

Fire timers kjøretur inn i Sverige fra Svinesund-grensa ligger det strandnære campingparadiset Halland. Her finner du spennende aktiviteter og fine familievennlige campinger i naturskjønne områder.

Kortnytt
Trafikksikkerhet

Ny gang- og sykkelbro i Etne

Nå skal det bli tryggere å være myk trafikant i Mo i Etne, og på grunn av vegarbeid i forbindelse med bygging av gang- og sykkelbro er det verdt å merke seg noen tidspunkter hvor det kan være dårlig fremkommelighet på denne veien.

Kortnytt

Utvidelse hos Morelo

I mai ble det første spadetaket tatt på det som skal bli en ny Morelo-fabrikkbygning. Morelo er en produsent av luksus-linere som har opplevd en eventyrlig vekst siden de ble etablert for 12 år siden. Det opprinnelige fabrikkbygget er påbygd i flere omganger, og dagens kapasitet er 450 enheter i året. Med et nytt bygg på 8300 kvm vil kapasiteten kunne økes med 100 enheter, forteller selskapet. 

Sider