: Møt riddere i Legoland | Din Fritid

Møt riddere i Legoland

Ridderstemningen sprer seg i Legoland i Danmark i år. I mars åpnet ridder- og prinsessehotellet Castle Hotel, og nå åpner den spektakulære ridderforestillingen “Battle of the Brick”.

Akrobatikk, sverdfekting og lansekamp fra hesteryggen er blant tingene du kan oppleve når Legoland åpner den nye forestillingen “Battle of the Brick” den 4. mai. Her trer gjester inn i en ny spesialbygget arena som sikrer en ekte ridderopplevelse for både store og små.

– Vi gleder oss vanvittig mye. Det blir en fin familieaktivitet og gir en autentisk ridderstemning med hvit- og rødkledde riddere som kjemper imot hverandre fra hesteryggen. Fremtidige gjester kan forberede jubelropene sine, sier eventsjef Pernille H. Steffensen.

Gjestene deltar i forestillingen

Publikum opplever forestillingen fra tretribuner på hver side av den nye ridderareaen. Noen av gjestene får også en aktiv rolle under forestillingen når ridderne trenger hjelp fra en familie til å innta kongelosjen eller å holde styr på poengene under kampen.

– For å gi publikum en ekte ridderstemning vil gjestene også bli en del av forestillingen. Fra hver side av arenaen kan de hjelpe enten de hvit- eller rødkledde ridderne med oppmuntrende tilrop og klapping. Og vi kan avsløre at Battle of the Brick er slaget hvor ingen vet hvordan ender, sier Steffensen.

Ridderne saler opp til kamp to ganger daglig i hverdager og tre ganger daglig i helgene. Forestillingene er fra 4. mai til 17. august. 


Det er action under ridderkampene i Legoland. 

Gjennomført ridderopplevelse

Legoland er kjent for sine mange morsomme overnattingssteder. For å skape en gjennomført ridderstemning åpnet de i mars måned rekordinvesteringen Legoland Castle Hotel med ridder- og prinsesseinnredning på hotellrommene.  

– Med åpningen av Battle of the Brick og Legoland Castle Hotel sprer vi ridderstemningen i hele området. Nå kan gjestene sove på et ekte slott og være med på ridderturnering om dagen, sier Pernille H. Steffensen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden