Slovenia: Triglav nasjonalpark: Aktiv ferie | Din Fritid
Slovenia: Triglav nasjonalpark

Aktiv ferie

Det å sette av en dag eller to til å oppleve Triglav-området gir mange muligheter til å røre på seg. Vi sjekket ut en rolig gåtur til fossefallet Slap Savica og vi tok Vogel-gondolen opp til høyfjellet med et fantastisk turterreng.

Triglav nasjonalpark ligger i det nord-vestre hjørnet av Slovenia. Området er en del av de Julianske alper. Et fjellområde oppkalt etter Julius Cesar da han etablerte en koloni her ved foten av fjellene, for mer enn to tusen år siden. Det kjente vintersportstedet Kranjska Gora ligger også i de Julianske alper, og er kjent for sine worldcup-renn i alpint.


Det er mange muligheter for å teste ut elvepadling i området, varmt og
...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden