Til Gargano i Italia med bobil:: Italias spore | Din Fritid
Til Gargano i Italia med bobil:

Italias spore

Om man sammenligner kartet av Italia med en støvel, er regionen Puglia hælen. Øverst på denne hælen er det en liten halvøy, som på kartet ser ut som en spore - kjent fra ridesporten og fra gamle western-filmer. Her ligger Gargano, et sommerparadis.

Foggia-provinsen i Sør-Italia er et område som er lite kjent, i hvert fall her i Norge. Gargano er en del av Foggia, som igjen er den nordligste delen av Puglia-regionen. For et par år siden ble jeg anbefalt å reise til halvøya, som ble sagt å være Italias vakreste og mest varierte ferieområde. Og er man en eventyrer på hjul er det jo ikke annet å gjøre enn å sjekke det ut selv, ikke sant?

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden